ESTER&ERIK KAARSEN

In 1987 lanceerden echtpaar Ester en Erik Møller een productie van handgemaakte kaarsen. Hun visie was om hulde te brengen aan de trotse tradities van het kaarsen maken door de beste en meest elegante kaarsen te maken voor een exclusief en veeleisend klantsegment.

Sindsdien hebben Ester&Erik de traditionele technieken verfijnd en het concept verder ontwikkeld. Tegenwoordig produceren ze kaarsen voor kandelaars, kegelkaarsen en vierkante kaarsen met moderne glanzende oppervlakken, zoals b.v. in parelmoer of hoogglans lak afwerkingen.

Tegenwoordig is Ester&Erik een familiebedrijf, nu ook met hun zoon, Søren Møller. De volgende generatie van de Møller-familie is aan boord gekomen vol ambities om de solide tradities hoog te houden en de ontwikkeling van ontwerpen op basis van exclusieve kwaliteit voort te zetten.

Hofleverancier aan het Deense hof en producent voor wereldwijd gerenommeerde merken als Tiffany’s, Cartier en Royal Copenhagen. 

302
ESTER & ERIK

Accessoires & Cadeaus

Series


Klik plaatjes om groter te zien

https://nieuw.fleurdelys.nl/wp-content/uploads/2018/03/esther-_amp-er-cone-kaarsen-300x300.png

 

Fleur de Lys is een officieel verkooppunt voor dit merk en voert de volledige collectie. Neem contact op met ons voor informatie over modellen die niet [nog] genoemd worden.