HEREND

Herend

Sinds de oprichting in 1826 maakt de Herend Porcelain Manufactory in Hongarije een grote verscheidenheid aan serviezen en sierstukken van de hoogste kwaliteit. Tegenwoordig is het de grootste fabrikant in zijn soort ter wereld geworden  waar  met inachtneming van eeuwenoude tradities, elke werkfase van modelleren tot schilderen tot op de dag van vandaag nog volledig met de hand gedaan wordt. Met combinatiemogelijkheden van 16.000 vormen en 4.000 patronen is het assortiment vrijwel onuitputtelijk. Elk stuk symboliseert uitzonderlijke kwaliteit, schoonheid en waarde.

Herend mag illustere en hoogstaande namen als de koninklijke familie van het Verenigd Koninkrijk, de keizer van Japan, de sultan van Brunei, de sultan van Oman, de koning van Thailand, verschillende presidenten van de Verenigde Staten, de aartshertogen van Habsburg, de Rothschild-familie en de vorsten van Lichtenstein tot haar clientelen rekenen. 

176
HEREND

geen actieve series

Fleur de Lys is een officieel verkooppunt voor dit merk en voert de volledige collectie. Neem contact op met ons voor informatie over modellen die niet [nog] genoemd worden.