JAUNE DE CHROME

LIFESTYLEFOTO JAUNE DE CHROME

Van oorsprong een Parijse boetiek en showroom, werd Jaune de Chrome in de jaren ’80 liefdevol opgericht door keramist en schilder Christian le Page en modeontwerpster Catherine Badaire. Hun samenwerking en artistieke waarden vloeiden naadloos samen om een ​​van de meest iconische Franse porseleinmerken te worden.

Geïnspireerd door hun samenwerking, richtten ze zich op het verkennen van de magische eigenschappen van vuur om grondstoffen te transformeren; daarmee een stijl creërend die volledig uniek is voor hun merk. Met een fabriek gevestigd in Limoges en in samenwerking met de meest ervaren ambachtslieden zijn de Jaune de Chrome collecties tijdloos en uniek – een stap verwijderd van de norm en een opwindend huwelijk tussen metaal en porselein.

Jaune de Chrome versmelt de elementen aarde en vuur. Porselein is doordrenkt met metaal om een ​​opvallend effect te produceren dat iconisch is geworden voor het merk. Met behulp van een uniek glazuurproces op hoge temperatuur worden metalen elementen nauwgezet in het porselein gegoten, waardoor niet alleen een serviesgoed wordt gecreëerd, maar ook een uniek kunstwerk. Geen twee Jaune de Chrome-producten zijn precies hetzelfde, waardoor ze prachtige collectorsitems zijn maar eveneens functioneel voor dagelijks gebruik.

305
JAUNE DE CHROME

geen actieve series

Fleur de Lys is een officieel verkooppunt voor dit merk en voert de volledige collectie. Neem contact op met ons voor informatie over modellen die niet [nog] genoemd worden.