L.S.A. INTERNATIONAL

LIFESTYLEFOTO L.S.A.

L.S.A. International

De oorsprong van LSA International is te vinden in het modieuze Londen van de jaren zestig, toen Janusz Lubkowski en zijn vrouw Ewa werden geïnspireerd om Terence Conran van de firma Habitat te benaderen met traditioneel felgekleurd emaille uit hun geboorteland Polen.

Na het bedrijf te hebben opgericht met mede-oprichter Tony Saunders, leidde het succes van deze geëmailleerde koffiepotten, mokken, ketels en vergieten Janusz ertoe om andere wegen van Poolse productien te verkennen.

Maar het was mondgeblazen glas dat het grootste potentieel voor transformatie bood. Terwijl een archetypische beker en kan Janusz’s affiniteit met het praktische weerspiegelden, stimuleerde de veelzijdigheid van het materiaal experimenten met vorm, kleur en decoratie waardoor het bereik voor de modebewuste consument werd vergroot.

Toen ze in 1985 bij het bedrijf kwam werken, werkte Monika Lubkowska-Jonas nauw samen met haar vader, kreeg ze een diep inzicht in de ambachtelijke productie van ambachtelijke producten en ontwikkelde ze haar unieke instincten voor kwaliteit en stijl. Vooral in mondgeblazen glas, dat al snel haar belangrijkste focus werd. 

Tegenwoordig vormt en verfijnt Monika de identiteit van LSA International en zet ze de passie van haar vader voor hedendaags design en traditionele ambacht voort, geleid door de creativiteit en innovatie waar het bedrijf oorspronkelijk omheen is gebouwd.

255
L.S.A.

Accessoires & Cadeaus

Series


Klik plaatjes om groter te zien

FdLdefault

FdLdefault

 

Fleur de Lys is een officieel verkooppunt voor dit merk en voert de volledige collectie. Neem contact op met ons voor informatie over modellen die niet [nog] genoemd worden.